lauantai 11. kesäkuuta 2016

VALONTAIVUTTAJA



Inspiroiduin auringosta ja sen suorista säteistä.

Kaikki on valoa, sinä ja minä - kaikki samaa valohiukkasten tanssia joka on järjestäytynyt valo-olennoiksi ja viritetty hienovaraisesti pysymään kasassa.

Valoenergian avulla olemme yhteydessä kaikkeen ympärillämme  - myös toisiimme.

Valon luonnehan on suora , rehellinen, se valaisee kaikki ja lämmittää kaikkia yhtä anteliaasti tai armottomasti -se ei käy kauppaa.

Mutta meihin valokyhäelmiin on kuitenkin tiputettu jännä asia sisään aivan kuin extrana eli TAHTO.

Tuo tahtosi valitsee mihin suuntaan valosi taipuu....ajattele...

                                 - OLET VALONTAIVUTTAJA !

Aina kun taivutamme valoamme, tahtomme välityksellä omien itsekkäiden tai negatiivisten pyrkimysten suuntaan - ajattelemalla, tuntemalla -  tulee se aina vähemmän ja vähemmän sydämestä. Silloin se menettää suoruuttaan, aitouttaan, emmekä pysty ilmentämään valoa tai elämäntehtäväämme oikein.

Tuo mahtavin voimamme Tahto ...yhdistettynä opetuksiimme (joita emme sattumalta muista), antaa meille triljoona mahdollisuutta tehdä itsellemme tässä elämässä oharit !
Ja ylhäällä todetaan...hohhoijaa...ei se tajunnut vieläkään...no ehkä ensi kerralla...annetaan sille nyt vähän rankempaa kamaa jospa se heräisi.

Valosta on monien mutaatioiden mutkien kautta syntyneet jotkut puhtaimmin valoa ilmentävät ihmiset kuten Äiti Amma ja monia muita,  mutta toiseen suuntaan  riittää liikaakin esimerkkejä...paljon pimeyttä...paljon mutkalle mennyttä vääristynyttä valoa.

Tuossa toisessa ääripäässä on myös paljon sellaista jota inhoamme ...mutta valitettavasti me tarvitsemme tuon jokapäiväisen paskamme, sillä eihän valolla voi olla pyrkimystä parempaan jos ei ole tilaa mistä pyrkiä pois.

Valon oma tahto on RAKKAUS.

Olemmeko rehellisiä sydämellemme ja sieltä tulevalle  aidolle informaatiolle ja pyrkimyksille ?
Päästämmekö sitä suorana ulos, jolloin se palvelee kaikkea ja kaikkia vai vääristämmekö sen heti tulovaiheessa ja uskottelemme itsellemme että se sellaisenaan on totta?

Suljemmeko sydämen oikeat viestit tietoisuudestamme johonkin tiettyyn aivojemme lokeroon ja annamme tottumusten, pelkojemme toteuttaa vanhaa kaavaa, johon olemme itsemme ihan itse taivuttaneet ?

Valo on rakkautta ja rakkaus on valoa - aina valmiina käyttöönotettavaksi joka tunteessa, teossa tai tilanteessa ja joka ajatuksessa. Parasta mahdollisimman suorana nautittuna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti